top of page

Seniorinorssit
Naantalin Musiikkijuhlille 6.6.2020

Ensi kesänä järjestämme Seniorinorssien yhteisen konserttitapahtuman jälleen Naantalin kirkossa lauantaina 6.6. klo 19. Konsertti Katso pohjoista taivasta järjestetään yhteistyössä Turun Kirjamessujen kanssa, ja ohjelmasuunnittelussa on mukana myös messujen ohjelmajohtaja Jenni Haukio. Jean Sibeliuksen, Edvard Griegin ja Carl Nielsenin musiikkia esittävät mm. viulistit Elina Vähälä ja Jaakko Kuusisto, sellistit Claudio Bohorquez ja Samuli Peltonen, huilisti Patrick Gallois, käyrätorvisti Radovan Vlatkovic ja pianistit Barry Douglas ja Juhani Lagerspetz. Suomalaista runoutta meille tulkitsevat näyttelijälegendat Seela Sella ja Esko Salminen.

 

Nautimme yhdessä ennen konserttia lasillisen kuohuvaa ja pienen suolaisen kahvila Amandiksessa ihan kirkon alapuolella alkaen klo 17.30. Konsertissa on väliaika, ja se kestää noin kaksi tuntia.

 

Kutsumme kaikki seniorinorssit seuralaisineen tähän hienoon konserttiin nauttimaan musiikista, tarjoilusta ja tietysti parhaasta seurasta!

 

Varaa lippusi maksamalla 42 € (sis. konsertin ja tarjoilun) Naantalin musiikkijuhlasäätiön tilille FI15 5284 0220 0492 62 viim. 27.1.2020 (viestikenttään Seniorinorssit). Toimi nopeasti, sillä paikkamäärä on rajoitettu! Lähetä myös yhteystietosi osoitteeseen tiina.tunturi @ naantali.fi. Konserttiliput jaetaan Amandiksessa ennen konserttia.

 

Lämpimästi tervetuloa!

bottom of page