TURUN SENIORINORSSIT RY
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2022

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS

 

Vuosikokous pidetään ma 21.3.2022 klo 17.00 Turun OP:n Maariankadun konttorissa.

Vuosikokouksessa käsitellään vuosikokoukselle sääntöjen mukaan kuuluvat asiat.

 

YHTEYDENPITO

 

Yhteydenpitoa jatketaan kuten ennenkin eli tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköpostilla. Lisäksi voidaan postittaa joulukirje kaikille niille, joiden osoite on hallituksen tiedossa.

 

Tapahtumista tiedotetaan myös yhdistyksen omilla nettisivuilla www.turunseniorinorssit.fi sekä Facebookissa sivustolla Turun Norssit – ennen ja nyt. Jäsenistöä pyritään aktivoimaan, erityisesti osallistumaan yhteisiin tilaisuuksiimme ja lisäksi keskustelemaan SOMEssa ajankohtaisista Norssin liittyvistä asioista.

 

POIMINTOJA SUUNNITELLUISTA TAPAHTUMISTA 2022

 

Maaliskuussa vuosikokous 21.3. Osuuspankissa Maariankadulla.

Samalla juhlistetaan vuoden 2019 vuoden seniorinorssi Jouko Ketoa.                

 

Huhtikuussa 26.4. tutustutaan Brinkhallin kartanoon ja juhlistetaan vuoden 2020 seniorinorssi Harry Scheininiä.

 

Toukokuussa 4.5. vierailu Wäinö Aaltosen museoon Anu Tuomen näyttelyyn.

 

Kesäkuussa 13.6. Naantalin musiikkijuhlien konsertti Naantalin kirkossa. Ennen konserttia nautimme lasin kuohuvaa ja pienen suolaisen Kahvila Amandiksessa.

 

Syksyn suunnitelmia

 

Lokakuussa yhdistyksen 62-vuotisjuhla

 

Katariinan kirkkoon tutustuminen, kaupungintalon esittely

 

MUITA ASIOITA

Keskustelu Norssin rehtorin kanssa yhteistyöstä, stipendeistä jne.

 

STIPENDIT

 

Myönnämme 100 euron stipendit lukion 1-3 vuoden opiskelijoille. Stipendien saajat valitsee opettajaneuvosto, mutta perusteeksi stipendin saannille yhdistys toivoo muutakin kuin menestymistä opinnoissa. 

 

NORSSIN PÄIVÄ

 

Turun Normaalikoulun Norssin päivänä koulussa on avoimet ovet ja seniorinorssit ovat tervetulleita osallistumaan koulun järjestämiin tilaisuuksiin.

 

VUODEN SENIORINORSSIN VALINTA

 

Valitaan vuoden 2021 seniorinorssi.

JÄSENHANKINTA

 

Jatketaan käytäntöä, että kaikille Turun normaalikoulun kevään ylioppilaille jaamme esitteen Turun Seniorinorssien toiminnasta.

 

Pyrimme myös kartuttamaan jäsentiedostoa kaikkien lakkinsa saaneiden henkilöiden tiedoilla. Tähän ei ole koulullakaan mahdollisuutta, joten tarvitsemme vapaaehtoista tietojen toimittamista.

 

ALUMNIYHTEISTYÖ

 

Tietojen vaihtoa jatketaan, yhteyshenkilönä Tiina Tunturi.

 

TALOUS

 

Yhdistyksen talous tulopuolella perustuu maksettuihin jäsenmaksuihin. Edellisen vuoden aikana hallitus on halunnut tukea eri tilaisuuksia pienellä noin 5–10 euron tuella. Tämän ovat saaneet myös jäsenien puolisot ja ystävät. Näin pienehkölle jäsenmaksulle on saanut reilusti katetta.

Tätä käytäntöä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa, vaikka viime vuoden tulos olikin tappiollinen, kun otamme huomioon etukäteen maksetut 2022 konserttimaksut. Muita rahankeruumahdollisuuksia toki mietitään jatkuvasti, esimerkiksi pinssien myynti, arpajaiset ja muu pienimuotoinen toiminta. Emme ole myöskään aktiivisesti karhunneet jäsenmaksuja tai edellyttäneet tilaisuuksiin osallistujilta jäsenmaksun maksamista. Tämä olisi hankalaa ja paljon työtä aiheuttavaa yhdistyksen hallitukselle. Siksi oletuksena onkin, että jäsenet ja tilaisuuksiin osallistujat huolehtivat jäsenmaksun suorittamisesta.